ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η νέα “δομή” στη Λέσβο ΔΕΝ μοιάζει και πολύ προσωρινή…

Πολύς λόγος και πολλά σενάρια διακινούνται τις τελευταίες μέρες μετά τα τραγικά επεισόδια στο ΚΥΤ της Μόριας Λέσβου. Τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για προσωρινό καταυλισμό στην περιοχή Μαυροβούνι (Καρά Τεπές). Το ίδιο ισχυρίζονται και τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΑΛΗ
ΠΗΓΗ: SLpress

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο διαδίκτυο, δείχνουν έναν μικρό καταυλισμό στον οποίο στήθηκαν πολύ γρήγορα περίπου 200 σκηνές. Αυτή είναι η εικόνα που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο από το Μαυροβούνι και δείχνει περίπου 200 σκηνές.

Όμως ένα νέο βίντεο το οποίο περιήλθε στην κατοχή μας, δείχνει μια εντελώς διαφορετική πλευρά σε σχέση με όσα γνωρίζαμε. Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά σε λήψη που έγινε από drone την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί.

Τα πλάνα από την χαμηλή αυτή πτήση, δείχνουν ότι οι σκηνές στον καταυλισμό σχεδόν διπλασιάστηκαν σε αριθμό μέσα σε μερικές μέρες ενώ ο χώρος που χρησιμοποιείται σαφώς και υπερδιπλασιάστηκε.

Με μια προσεκτική παρατήρηση στα πλάνα του βίντεο που παραθέτουμε, διαπιστώνει κανείς, ότι δεν μιλάμε για κάτι που θυμίζει προσωρινό χώρο διαμονής αλλά για κάτι πολύ μόνιμο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ