ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ εφαρμογής της “Σαρία” στη Γαλλία σε έναν… “light” μουσουλμάνο

Σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει με τον πλέον βάρβαρο τρόπο τον θρησκευτικό φασισμό μερίδας φανατικών ισλαμιστών στην Ευρώπη δημοσιεύτηκε σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το βίντεο δύο φανατικοί μουσουλμάνοι επιπλήττουν και χτυπούν αλύπητα έναν άλλο μουσουλμάνο στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας διότι το θύμα δεν πραγματοποίησε την νηστεία που ακολουθούν οι μουσουλμάνοι κατά την διάρκεια του Ramadan.

Είναι χαρακτηριστική η βιαιότητα με την οποία ο φανατικός μουσουλμάνος χτυπά τον ταλαίπωρο μουσουλμάνο που δεν είναι και τόσο πιστός στις θρησκευτικές παραδόσεις στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων πολιτών.

Αυτό όμως που προκαλεί τρομερή εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι που χειροδικούν δεν είναι πολίτες της Γαλλίας αλλά…παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν ακόμη και σε μια χώρα στην οποία βρίσκονται παράνομα να εφαρμόζουν το δικό τους θρησκευτικό δίκαιο τη Σαρία.

Είναι πραγματικά τρομακτικό ότι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι αποζητούν από το γαλλικό κράτος και την γαλλική κοινωνία να τους δώσει μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή στα πλαίσια του τρόπου ζωής και του πολιτισμού των πολιτών της ευρωπαϊκής χώρας, εφαρμόζουν αυτόκλητα το δικό τους θρησκευτικό δίκαιο, τη Σαρία, χωρίς να ανησυχούν για τις συνέπειες των πράξεων τους.

Το βίντεο αυτό υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά το τεράστιο ζήτημα της συνύπαρξης των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες όχι μόνο αναφορικά με τις σχέσεις αυτών με τους χριστιανούς αλλά και την συμβίωση τους με μουσουλμάνους Ευρωπαίους πολίτες που ακολουθούν έναν πιο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι από τους φανατικούς ομόθρησκούς τους.