Τουρκία-κορονοϊός: Πρώτη σε κρούσματα στην Ευρώπη, 5η στον Κόσμο!

“Είναι σαφές γιατί το έκρυβαν: Aνακοινώθηκαν τα πραγματικά νούμερα! Φτάσαμε Νο1 στην Ευρώπη και No 5 στον κόσμο στον αριθμό των κρουσμάτων. Ο υπουργός Υγείας Κοτζά μετά από την συνεδρίαση του επιστημονικού Συμβουλίου έκανε δηλώσεις. Ο Κοτζά ανέφερε πως σήμερα στην Τουρκία εντοπίστηκαν 28.351 κρούσματα.

“Ο υπουργός Υγείας Κοτζά σε δήλωση που έκανε σχετικά με την πορεία της επιδημίας του κοροναϊού μετά από μήνες ανακοίνωσε τον αριθμό των “κρουσμάτων”. Είπε πως “περάσαμε στην πολιτική των ανοιχτών τεστ πλέον θα ανακοινώνουμε ως θετικά τεστ και αυτούς που δεν έχουν συμπτώματα. Σήμερα εντοπίστηκαν 28 351 θετικά κρούσματα. το νούμερο αυτό περιλαμβάνει αυτούς που έχουν συμπτώματα αυτούς που δεν έχουν αυτούς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και αυτούς που δεν σέβονται όντας θετικοί”.

“Ο υπουργός Κοτζά ανέφερε πως η επίδραση των νέων περιορισμών που εφαρμόστηκαν θα φανεί εντός 10 ημερών και είπε αν χρειαστεί “Η απαγόρευση κυκλοφορίας μπορεί να διευρυνθεί”. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία η Τουρκία είναι πρώτη στην Ευρώπη στον αριθμό των κρουσμάτων και Πέμπτη στον κόσμο”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ