Το καλοκαίρι “θερμό”, λένε οι πληροφορίες, όμως εμείς… “χτενιζόμαστε”

Δεν μου αρέσει η κατάσταση στον Έβρο. Και δεν εισέρχομαι στη διαμάχη της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση για το αν έχουμε ή όχι εισβολή από την Τουρκία. Ανησυχώ διότι είμαι δέκτης καλής πληροφόρησης για τα σχέδια της Τουρκίας που αφορούν τα ελληνικά νησιά. Σχεδιάζει να δημιουργήσει «κόλαση» το καλοκαίρι…

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Δεν με απασχολεί επίσης τι λένε ειδήμονες και μη που πάντα «στρογγυλεύουν» τα πράγματα όπως τους βολεύει. Να με συμπαθούν όλοι, αλλά από τη μεταπολίτευση, το 1974, και μετά αλλάζουν μόνο οι ρόλοι.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Γεώργιος Μαύρος και οι λοιποί (πολιτικοί μας) εναντίον του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Μετά, το 1981, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κωστής Στεφανόπουλος και οι υπόλοιποι εναντίον του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, το 1991, ο Ανδρέας εναντίον του Μητσοτάκη. Ύστερα, το 1993, ο Μητσοτάκης εναντίον του Ανδρέα. Ακολούθησε ο Έβερτ εναντίον του Σημίτη μετά τα Ίμια, όταν το Αιγαίο έγινε γκρίζο. Ακολούθησε ο εξοχότατος Γεώργιος Α. Παπανδρέου (άλλως ΓΑΠ) εναντίον του Κώστα Καραμανλή. Ύστερα η δεξιά εναντίον του ΓΑΠ και πάει λέγοντας.

Για να φτάσουμε στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά. Μετά, το 2015, ήρθε η σειρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να «τρώει» ξύλο. Και τώρα ο Τσίπρας τα «ρίχνει» στον Μητσοτάκη. Βαρεθήκαμε τους καυγάδες τους όταν μάλιστα αφορούν κρίσιμα εθνικά θέματα. Εγώ γνωρίζω ότι στις σοβαρές χώρες… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ