Τι επιβεβαιώθηκε στην τηλεδιάσκεψη Βαρβιτσιώτη και Ντίτριχ

Τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας Ευγένι Ντίτριχ, για την προετοιμασία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής της Ρωσίας και της Ελλάδας, είχε νωρίτερα το απόγευμα από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισημαίνει ότι κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας Ευγένι Ντίτριχ για την προετοιμασία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής της Ρωσίας και της Ελλάδας επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δύο πλευρών για περαιτέρω εμβάθυνση και διεύρυνση των πολιτικών και οικονομικών σχέσεών μας.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα αναφέρει ότι «θέματα οικονομικής συνεργασίας Ρωσίας-Ελλάδας συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη των συμπροέδρων της Ρωσο-Ελληνικής Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής, Ρώσου υπουργού Μεταφορών Ευγένι Ντίτριχ και του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη».

ΑΠΕ-ΜΠΕ