Θρίλερ με τη νεκρή 16χρονη στα Τρίκαλα… Φόνος ή αυτοκτονία;

Οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα συνεχίζονται και η Αστυνομία φαίνεται πως κλίνει στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ωστόσο η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA, το πρωί της Πέμπτης (16/07), σήμερα θα οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας για τη νεκροψία-νεκροτομία προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου της 16χρονης.

Ακόμα, η οικογένεια της θανούσας αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή. Η Αστυνομία ερευνά και ένα άτομο ηλικίας 27 ετών, το οποίο φέρεται να ήταν μαζί με τη 16χρονη έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σορός της 16χρονης βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης (15/07), στον λόφο του Προφήτη Ηλία, έξω από εκκλησάκι, από εργαζομένους του Δήμου που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο. Έτσι, η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα, ενώ άνδρες της Ασφάλειας εξέτασαν το πτώμα, που -σύμφωνα με τις πληροφορίες- έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ακόμα, η αδελφή της θανούσας δήλωσε στο Star, την Τετάρτη, πως η 16χρονη δεν απαντούσε σε επανειλημμένες κλήσεις παρά μόνο σε μία.

Σήκωσε το τηλέφωνο κλαμένη και μου λέει: “Χριστίνα, σε αγαπάω και να προσέχεις” και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω» αποκάλυψε η αδελφή της 16χρονης. Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του είναι νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες του προαναφερθέντος τηλεοπτικού σταθμού, το κορίτσι συναντήθηκε, στις 02:00, με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που γνώρισε μέσω Instagram. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της. Η Αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις καθώς το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

ΠΗΓΗ: SPUTNIK