Συρία: Τουρκία-φασισμός, αμερικανική αλητεία… άρχισαν να βομβαρδίζουν στο Κομπάνι

Το ηρωικό Κομπάνι το οποίο προστάτευσαν οι Κούρδοι με αίμα από τα κτήνη του ισλαμικού κράτους άρχισαν να πλήττουν με πυρά πυροβολικού και όλμους οι τουρκικές δυνάμεις, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε διεθνή μέσα. Πρόκειται για την πιο αισχρή ενέργεια μιας αισχρής χώρας υπό φασιστική κυβέρνηση, που όμως κάνει όσα κάνει, επειδή ένας ανόητος – ανήθικος ή απλά εκβιαζόμενος από μυστικές υπηρεσίες πρόεδρος στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέτρεψε να γίνουν όλα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες χώρες.

Πρόκειται για μια μαύρη σελίδα στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και της Δύσης, καθώς η επίθεση στο Κομπάνι από το ασκέρι του Ερντογάν αποτελεί την ύψιστη μορφή ασέβειας απέναντι σε έναν λαό που έχυσε το αίμα του για να μην πέσει αυτή η εμβληματική πόλη στα αιματοβαμμένα χέρια των ανθρωποειδών του ISIS.

Την ίδια στιγμή, τότε, η ισλαμοφασιστική Τουρκία που σήμερα υποκρίνεται ότι θα διώξει τζιχαντιστές, καθόταν και παρακολουθούσε απαθής, ή μάλλον με αγωνία να μη χάσουν το Κομπάνι οι τζιχαντιστές. Την ίδια περίοδο εξόπλιζε το ISIS δια της μυστικής υπηρεσίας MIT.

Αυτή την ανηθικότητα ανέχεται η Δύση που “γλύφει” τον σύγχρονο χιτλερίσκο που κυβερνά την Τουρκία, εκτρέφοντας τα ισλαμοφονικά του ένστικτα. Στην πράξη όμως, οι Κούρδοι με τη θυσία τους προστάτευσαν τη Δύση από ένα δικό της εν πολλοίς δημιούργημα που κατέληξε ανεξέλεγκτο: Το αυτοαποκαλούμενο ως Ισλαμικό Κράτος, αυτά τα κτήνη που αποκεφαλίζουν ανθρώπους με την ίδια ευκολία που ένας δυτικός πολίτης “σφάζει” το καρπούζι του το καλοκαίρι.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρκετοί νουνεχείς στην Ουάσιγκτον θα κάνουν όλα όσα πρέπει για να ξεφορτωθεί η ανθρωπότητα τον θαυμαστή κάθε αυταρχικού ηγέτη – έως δικτάτορα – στην υφήλιο Ντόναλντ Τραμπ. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η ανθρωπότητα σήμερα, είναι ένα πρόσωπο στην ηγεσία της ισχυρότερης χώρας στον κόσμο, με το ερώτημα που βασανίζει τον κόσμο ολόκληρο να είναι, εάν έχει σώας τας φρένας.