Συνάντηση ΠτΔ με τους επικεφαλής των κυπριακών κομμάτων

Συνάντηση με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων Κύπρου είχε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη.

Στην συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο γγ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΚΣ της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους και η επικεφαλής του κινήματος Ανεξάρτητων Άννα Θεολόγου.

Η κ. Σακελλαροπούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις θέσεις των κομμάτων στο Κυπριακό, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους συλλόγους: Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων, Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων, Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ, Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ