Συναγερμός στο ΥΠΕΞ για αντιμετώπιση διεθνούς επίθεσης της τουρκικής ΜΙΤ

Σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Hellas Journal, από νωρίς το πρωί το Υπουργείο Εξωτερικών. Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές οι τουρκικές αρχές έχουν προχωρήσει σε στοχευμένη διαρροή χαλκευμένων πληροφοριών, βίντεο και συντεταγμένων σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας με σκοπό να πλήξουν την Ελλάδα. Την επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας συντονίζουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ).

ΡΕΠΟΡΤΆΖ: HELLAS JOURNAL

Το σχέδιο, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, αφορά την παρουσίαση μιας ακόμη (υποτιθέμενης) ανάλυσης η οποία θα στηρίζει τους γνωστούς ισχυρισμούς που διοχέτευσε η Τουρκία σε ορισμένα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τους οποίους οι ελληνικές αρχές πυροβόλησαν και σκότωσαν στις 4 Μαρτίου έναν πρόσφυγα-μετανάστη στον Έβρο -μια από τις 2, 3 ή ακόμη και 5 (υποτιθέμενες) περιπτώσεις που αναφέρουν ανάλογα με την ημέρα (ή και την… ώρα) η Τουρκία και ο Ταγίπ Ερντογάν.

Θυμίζουμε ότι οι πληροφορίες και τα υποτιθέμενα στοιχεία που διοχέτευσε η Τουρκία στις 4 Μαρτίου, διαψεύστηκαν αμέσως και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Μετά την επιβεβαίωση -τις τελευταίες ώρες- από τις ελληνικές αρχές ότι η Τουρκία επιδιώκει εκ νέου τα επόμενα 24ωρα τη σχεδόν ταυτόχρονη εμφάνιση δημοσιευμάτων σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ