Στρέφονται και κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ “χαϊδεύοντας” την Τουρκία

Τη γνωστή απαράδεκτη στάση, στην ουσία να μην λαμβάνουν θέση στα εξόφθαλμα τουρκικά εγκλήματα, συνέχισαν και την Τετάρτη οι Αμερικανοί με αφορμή τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας στον Έβρο και τις καθημερινές στο Αιγαίο. Κρατούν αυτή τη στάση του Ποντίου Πιλάτου, και ότι και να λένε, και όποιες προσπάθειες -ισχυρίζονται- ότι καταβάλλουν, το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι μηδενικό.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών Μάθιου Πάλμερ μίλησε σε δεξαμενή σκέψης της Ουάσιγκτον, μέσω τηλεδιάσκεψης, και δεν τόλμησε να καταγγείλει ευθέως την Τουρκία για τις άνευ προηγουμένου προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, και στον Έβρο και στο Αιγαίο.

Έκανε λάθος ο κ. Πάλμερ, ο οποίος -όπως έχω διαπιστώσει- τρέφει μία «αγάπη» για την κατοχική δύναμη. Ας το δει το θέμα, διότι οι συμβουλές που δίνει στους ανωτέρους του, είναι απλά κακές για τα συμφέροντα της Αμερικής.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης στέλνει λάθος μήνυμα στον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ένα «κλασσικό» αντιαμερικανό και αντισημίτη ηγέτη. Και κύριε Πάλμερ υποπτεύομαι πως σας συμπεριφέρεται ο Τούρκος πρόεδρος.

Θυμίστε μου: Δεν είχατε πάει στην Άγκυρα για να συνομιλίες και σας άφησαν να περιμένετε 48 ώρες στο ξενοδοχείο σας, χωρίς να σας δίνουν ραντεβού; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ