Σοβαρές καταγγελίες για την φερόμενη απαγωγέα της 10χρονης από τον…

Για αρκετές ώρες, σχεδόν όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι της, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη, η 33χρονη «κοκκινομάλλα», που απήγαγε τη 10χρονη μαθήτρια στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στεκόταν μπροστά στην οθόνη του προσωπικού της υπολογιστή, τον οποίο είχε κλειδωμένο με μυστικό κωδικό από το σύζυγό της. Μάλιστα, όταν ο τελευταίος τη ρωτούσε, για ποιο λόγο ασχολείται τόσο πολύ με τον υπολογιστή της, εκείνη του απαντούσε ότι διασκεδάζει στο facebook ή ότι ψάχνει δουλειά.

ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ

Τα παραπάνω καταγγέλλει, μέσω της μηνυτήριας αναφοράς, του ο σύζυγος της 33χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ακόμα ότι η πρώην σύζυγός του έλειπε από το σπίτι τους αδικαιολόγητα ακόμα και τις νύχτες, χωρίς να δίνει λογαριασμό, για το πού πάει. Ο μηνυτής πρώην σύζυγος της 33χρονης αναφέρει ακόμα ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει από το καλοκαίρι του 2019 να πάρει διαζύγιο. Επειδή εκείνο το διάστημα ο ίδιος είχε κλονισμένη υγεία και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση (Αύγουστος 2019), το 7χρονο παιδί του ζευγαριού, πρόσεχε η μητέρα της 33χρονης.

Χτύπησε τη μητέρα της

Ο σύζυγος της τελευταίας μετακόμισε από το σπίτι τους τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2020, του τηλεφώνησε η πεθερά του και του είπε ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο πια τη μικρή, ότι η σύζυγός του εξαφανίζεται και ότι την έχει χτυπήσει κιόλας, χωρίς να το καταγγείλει η ίδια στην αστυνομία.

Ο ίδιος, επιχειρώντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς της 33χρονης ότι ο ίδιος την εξωθούσε στην πορνεία, της έκλεινε τα ραντεβού και κρατούσε για λογαριασμό του τα χρήματα, υποστηρίζει ότι η ίδια συμφώνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο να πάρει ο πατέρας την επιμέλεια του παιδιού τους και να ζει μαζί του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ