Σκληρή επιστολή Μενέντεζ και στον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ…

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ (Δημοκρατικός από τη Νέα Ιερσέη), «κτύπησε» ξανά τη Δευτέρα με σκληρού περιεχομένου επιστολή, απαιτώντας από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου να δημοσιοποιήσει όλα τα έγγραφα που αφορούν την ανάρμοστη σχέση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Είναι φανερό πλέον ότι ο γερουσιαστής πιστεύει ότι διακυβεύονται τα αμερικανικά στρατηγικά συμφέροντα από αυτή τη σχέση και εξυπηρετούνται μόνο τα τουρκικά.

Ο κ. Μενέντεζ απέστειλε επίσημη επιστολή στον Ρόμπερτ Ομπράιαν, σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του κ. Τραμπ, με την οποία παρουσιάζει μία καταθλιπτική υπόθεση για τον Αμερικανό πρόεδρο αναφορικά με τον Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπηρέτησε τα αμερικανικά στρατηγικά συμφέροντα, αλλά τα προσωπικά του.

Πρόκειται για μία βαρύτατη κατηγορία εναντίον του κ. Τραμπ, και έρχεται μετά από ισχυρισμούς συνεργατών του, όπως ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον, ο οποίος στο βιβλίο του παρουσιάζει το Αμερικανό πρόεδρο να ενδιαφέρεται για τα προσωπικά και τα επιχειρηματικά του συμφέροντα, αντί για τα συμφέροντα της χώρας της οποίας είναι πρόεδρος. Σύμφωνα με τον Αμερικανό γερουσιαστή: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ