“Ύποπτες δουλειές” με τα F-35 της Τουρκίας…

Η υπόθεση των αμερικανικών μαχητικών S-400, που αγόρασε -και τελικά έχασε- η Τουρκία, δεν λέει να μας αφήσει να ησυχάσουμε, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η κατοχική δύναμη εκδιώχθηκε από το πρόγραμμα κατασκευής τους λόγω της αγοράς του ρωσικού συστήματος S-400.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Εντοπίστηκαν κάποιες ύποπτες «κινήσεις», που παραβιάζουν τους αμερικανικούς νόμους, τους οποίους υπέγραψε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, και θα έχει ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε ποιος είναι αυτός που έδωσε την εντολή για να συνεχιστεί η κατασκευή μερικών εξαρτημάτων των F-35, από τουρκικές εταιρείες.

Διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να «σπάσει» το απόρρητο και κάποια μυστικά αυτού του αεροπλάνου να φτάσουν στα χέρια της Ρωσίας, με την οποία η Τουρκία έχει υπογράψει στρατηγική και στρατιωτική συμφωνία.

Από μία επιστολή τεσσάρων γερουσιαστών πληροφορηθήκαμε ότι το Πεντάγωνο κράτησε τουρκικές εταιρείες στο πρόγραμμα κατασκευής των F-35, παρά το γεγονός ότι αποφασίστηκε πως η Τουρκία δεν θα παραλάβει τα μαχητικά αεροπλάνα, λόγω ακριβώς της αγοράς των S-400 από τη Ρωσία. Έχει «εκτοξευθεί» από το πρόγραμμα. Τελεία και παύλα.

Πρόκειται για τους γερουσιαστές Jeanne Shaheen και Chris Van Hollen (Δημοκρατικοί), και James Lankford και Thom Tillis (Ρεπουμπλικάνοι). Είναι σημαντικό ότι… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ