“Μεταγραφή” υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Δήμο Αθηναίων

Οποιοδήποτε μέτρο έχει σαν στόχο να κάνει τη ζωή των Ελλήνων πολιτών καλύτερο, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενο. Στο ίδιο πλάισιο εντάσσεται αυτοδικαίως και το Πρωτόκολλο Συναντίληψης και Συνεργασίας για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων συσκευασιών και των βιοαποβλήτων του στρατοπέδου «Παπάγου», έδρα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που υπέγραψαν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ενημερωθήκαμε, το Στρατόπεδο «Παπάγου» που στεγάζει χιλιάδες ανθρώπους, παράγοντας σημαντικές ποσότητες απορριμμάτων, εντάσσεται στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων και ενισχύεται με τις απαραίτητες υποδομές εναπόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων. Δεκάδες κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού, αλουμινίου, βιοαποβλήτων κ.α θα τοποθετηθούν σε όλο το στρατόπεδο, σε εσωτερικούς εξωτερικούς χώρους.

Τέλεια. Έλα όμως που στο ΥΕΘΑ παρατηρούσαν κάτι, το οποίο πέραν της σαφούς διάθεσης αστεϊσμού και πολιτικής… κακεντρέχειας που διακρινόταν εύκολα, έχει ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, υπενθύμιζαν ότι εάν κάποιος αναζητήσει τη διεύθυνση του υπουργείου για να στείλει π.χ. μια επιστολή, από κάτω γράφει ΧΟΛΑΡΓΟΣ και όχι ΑΘΗΝΑ.

Οι εν λόγω φαρμακόγλωσσες επέκτειναν τη σκέψη τους αυθαίρετα, υποστηρίζοντας ότι ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, επιχειρεί να αντιστρέψει επικοινωνιακά τις αρνητικές για τον ίδιο εντυπώσεις από το φιάσκο του μεγάλου περιπάτου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Πρόσθεταν δε ότι στην περίπτωση του ΥΠΕΘΑ θα μπορούσε να στρατολογηθεί και να εμπλακεί ενεργά κάποιο από τα προβεβλημένα Ιδρύματα μεγάλων Ελλήνων που άφησαν πολλά λεφτά από την περιουσία τους για να πάει η αγαπημένη τους πατρίδα μπροστά, χωρίς τις παθογένειες που συνοδεύουν την πολιτική διαχείριση.