“Γενναιόδωρη” επιστολή Τραμπ σε Τζο Μπάιντεν – Τι του έγραψε;

«Πολύ γενναιόδωρη» χαρακτήρισε ο Τζο Μπάιντεν την επιστολή που του άφησε ο προκάτοχός του, Ντόναλντ Τραμπ. Το περιεχόμενο του γράμματος παραμένει μυστικό καθώς ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος σημείωσε πως θέλει να μιλήσει με τον Τραμπ πριν προχωρήσει σε αποκαλύψεις, συνεργάτες του απελθόντος, όμως, έδωσαν μία αίσθηση.

Μιλώντας από το Οβάλ Γραφείο κατά την υπογραφή των πρώτων εκτελεστικών διαταγμάτων του, ο Μπάιντεν ενημέρωσε πως δεν θα πληροφορήσει άμεσα τους δημοσιογράφους για την επιστολή. «Έγραψε μία πολύ γενναιόδωρη επιστολή» είπε στους δημοσιογράφους και εξήγησε πως επειδή «πρόκειται για προσωπική επιστολή, δεν θα μιλήσει για αυτή μέχρι να μιλήσει με τον ίδιο, αλλά ήταν γενναιόδωρη».

Ανώτερος συνεργάτης του Τραμπ, μιλώντας στο CNN, έκανε λόγο για μία «προσωπική επιστολή» με την οποία ο μεγιστάνας προσεύχεται για την επιτυχία της χώρας και τη φροντίδα της από τη νέα διακυβέρνηση. Ο ίδιος σημείωσε πως η επιστολή ήταν στη λίστα των πραγμάτων που είχε να κάνει ο Τραμπ την τελευταία του νύχτα στον Λευκό Οίκο, ενώ τόνισε πως δεν ήταν πολλοί αυτοί που είδαν το γράμμα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως βάσει των σχολίων του Προέδρου είναι «προσωπική και όπως σας είπε, είναι γενναιόδωρη και ευγενική».

ΠΗΓΗ: SPUTNIK