“Ερντογάν, με πλαστό χαρτί δεν πήγε ο γιόκας σου στον Στρατό;”

Σοβαρές αμφιβολίες για το αν εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας, διατυπώνει το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό κόμμα (CHP) με ερώτηση του προς τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Το ερώτημα κατέθεσε ο Βουλευτής του CHP, Ουσάκ Εζκάν Γιαλίμ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο, σύμφωνα με τα οποία ο μεγαλύτερος γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία με μια πλαστή ιατρική γνωμάτευση.

«Ρωτάμε αν ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει κάνει τη στρατιωτική του θητεία; Εάν την έκανε, σε ποιο χρονικό διάστημα;» ερωτά ο βουλευτής στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Άμυνας.

«Αν όντως ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία, ποιος ήταν ο λόγος της εξαίρεσης; Σε ποιο νοσοκομείο ετοιμάστηκε αυτή η γνωμάτευση;” τονίζει στην ερώτησή του ο βουλευτής της αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL