“Χαμογέλασε μας βλέπουν”… Η Μελάνια όπλο του Τραμπ, έστω κατά παραγγελία (vid.)

Το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου του 2016, η Μελάνια Τραμπ περίμενε να μάθει αν ο σύζυγός της, Ντόναλντ, θα εκλεγόταν 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν ήταν δίπλα του, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά. Πήγε, μόλις άκουσε τα ουρλιαχτά των συνεργατών του και εμφανίστηκε με δάκρυα να τρέχουν από τα όμορφα μάτια της.

Του ΔΙΟΝΥΣΗ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Όμως, σύμφωνα με τα όσα έγραψε έπειτα από δύο χρόνια ο Μάικλ Γουλφ στο βιβλίο του, «Fire & Fury», τα δάκρυα της γοητευτικής Μελάνια, δεν ήταν από χαρά. Ήταν από λύπη, διαισθανόμενη ίσως τι θα επακολουθούσε και τι θα ζούσε η ίδια ως Πρώτη Κυρία, δίπλα στον άνδρα με το μαλλί σε απόχρωση ώριμου πορτοκαλιού.

Ένα από αυτά, εκτός από το πρόσφατο «χαμογέλασε γιατί…», που είδε όλος ο κόσμος χθες, γράφτηκε πέρυσι, στον 5ο τελικό του Super Bowl στην Ουάσινγκτον, εκεί όπου οι κάμερες «έπιασαν» τον πλανητάρχη να κοιτάζει την ανέκφραστη Μελάνια.

Ανοίγοντας διάπλατα το στόμα του, σχημάτισε ένα τεράστιο χαμόγελο, που «φώναζε» από μακριά ότι ήταν fake, προτρέποντας εμφατικά την γυναίκα του να χαμογελάσει. Το έπραξε, τόσο ώστε να την δει ο άντρας της και το εξαφάνισε, αμέσως μόλις το βλέμμα του Ντόναλντ στράφηκε αλλού, απτό δείγμα του πόσο δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ