“Άρωμα γυναίκας” στην ηγετική ομάδα της γαλλικής NAVAL GROUP

Η Géraldine Le Maire, από τις 5 Ιανουαρίου 2021, ανέλαβε την επίβλεψη των τμημάτων Νομικής Υποστήριξης & Διαχείρισης Συμβάσεων, Ελέγχου & Διαχείρισης Ρίσκου, Ελέγχου Εξαγωγών & Τελωνείων, Ασφάλειας, του Γραφείου Προστασίας Δεδομένων καθώς και τα καθήκοντα Εταιρικού Γραμματέα.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Naval Group, η κα. Le Maire διετέλεσε, από το 2017, Γενική Γραμματάς και Γενική Σύμβουλος του Ομίλου Altran Technologies. Παλαιότερα κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στους τομείς των διεθνών νομικών θεμάτων και της συμμόρφωσης σε εταιρείες όπως οι Goldman Sachs, GE Capital Real Estate & η Publicis Groupe.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1994 σε ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο μετά την ένταξή της στον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου. Είναι κάτοχος τίτλου LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο από το London Business School of Economics and Political Science καθώς και τίτλου DJCE & DESS στο Επιχειρηματικό Δίκαιο.

Σχετικά με τη Naval Group
Η Naval Group είναι η ηγέτιδα ευρωπαϊκή εταιρεία στον κλάδο των ναυτικών αμυντικών εξοπλισμών. Όντας μία διεθνής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η Naval Group χρησιμοποιεί την υψηλή της τεχνογνωσία και τους μοναδικούς βιομηχανικούς της πόρους για τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της.

Ο Όμιλος σχεδιάζει, κατασκευάζει και υποστηρίζει συνολικά υποβρύχια και πλοία επιφανείας. Επίσης παρέχει υπηρεσίες σε ναυπηγεία και ναυτικές βάσεις. Επιπροσθέτως, παρέχει ένα μεγάλο εύρος λύσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Προσηλωμένος στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ο Όμιλος έχει προσχωρήσει στο Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ. Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανέρχεται σε €3,7 δισ. και απασχολεί 15.168 εργαζομένους (στοιχεία 2019).