Προς την πολιτική ηγεσία υπ. Προ.Πο: Θα πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε; Δεν αρκεί η Βρετανία;

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγκληματικές ενέργειες που προκαλούνται από Πακιστανούς μετανάστες στην Ελλάδα. Έτσι μετά την επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες στο Τυμπάκι από Πακιστανούς εργάτες, μετά την δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά από 34χρονο Πακιστανό και το θάνατο της 83χρονης στην Πρέβεζα μετά από τον ξυλοδαρμό που υπέστη επίσης από Πακιστανό το περασμένο Καλοκαίρι, ακόμη ένα περιστατικό φρίκης έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η ζωή των πολιτών αυτής της χώρας, μαζί με την ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ που εμποδίζει -έως απαγορεύει- την ομαλή ενσωμάτωση συγκεκριμένων εθνοτήτων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Άρα και στην ελληνική.

Πιο συγκεκριμένα, δύο Πακιστανοί στην Θεσσαλονίκη απήγαγαν και βίασαν διαδοχικά μια ανυποψίαστη 20χρονη Ελληνίδα. Σύμφωνα με την Ελληνίδα οι δύο Πακιστανοί την απήγαγαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Σεπτεμβρίου την ώρα που περπατούσε ανυποψίαστη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθως την πήγαν στο σπίτι τους στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όπου και την βίασαν διαδοχικά. Στη συνέχεια οι δύο Πακιστανοί την άφησαν να φύγει και αμέσως η 20χρονη Ελληνίδα ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους δύο μετανάστες στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό επιβεβαιώνει -προφορικά έως τώρα από τον ιατροδικαστή- τα λεγόμενά της. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό που της συνέβη. Από την πλευρά τους οι δύο Πακιστανοί μετανάστες δηλώνουν ότι η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με την θέληση της Ελληνίδας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι. Για την ιστορία, το πρόβλημα των σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών από Ασιάτες άνδρες και πιο ειδικά από Πακιστανούς ήρθε στην επιφάνεια στην Ελλάδα με τον πλέον άσχημο τρόπο  με την υπόθεση της 16χρονης Μυρτώς η οποία βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρό Πακιστανό.

ΤΟ “ΤΡΕΛΟ” ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
Στην Βρετανία όμως τα πράγματα είναι ακόμη πιο χειρότερα και ίσως θα έπρεπε οι Αρχές και η Ελληνική κοινωνία να μελετήσει τις παρακάτω ιστορίες το μέγεθος των οποίων ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η ιστορία ξεκινά στην πόλη Rotherham το 2014 όπου μετά από πολλές καταγγελίες βιασμών ανήλικων κοριτσιών από Ασιάτες άνδρες και κατόπιν πολλών πιέσεων η Αστυνομία αποφάσισε τελικά να διερευνήσει σειρά υποθέσεων με συμμορίες Ασιατών βιαστών που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά ανήλικες λευκές Βρετανίδες.

Το γνωστό ως “Rotherham sex scandal”  αφορούσε τον βιασμό, ξυλοδαρμό, εκβιασμό και την σεξουαλική εκμετάλλευση 1510 παιδιών, ηλικίας 11-19, βρετανικής καταγωγής λευκών κοριτσιών και αγοριών από μια συμμορία 110 μελών εκ των οποίων τα 88 ήταν Μουσουλμάνοι Ασιατικής καταγωγής (κυρίως από το Πακιστάν, και ορισμένοι από το Αφγανιστάν).

Η συμμορία έδρασε στην πόλη Rotherham για 16 χρόνια από το 1997-2013 και τα θύματά τους αν και ζήτησαν την προστασία της Αστυνομίας δεν έλαβαν το ενδιαφέρον που ανέμεναν, αφού στο όνομα της Πολιτικής Ορθότητας (βλ. φόβο μην κατηγορηθούν για ρατσισμό) η Αστυνομία δεν έδειχνε και τόσο ενθουσιασμό να διερευνήσει ένα έγκλημα που διαπράχθηκε από Ασιάτες μουσουλμάνους άνδρες.

Τελικά μετά από 16 χρόνια αδράνειας, το 2014 η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία και μέχρι το 2018 συνολικά 23 άνδρες και δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενώ 31 ακόμη άτομα συνελήφθησαν και σε 18 απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το σκάνδαλο αυτό δεν ήταν το μοναδικό.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ανάλογες συμμορίες βιαστών με άνδρες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, ασιατικής καταγωγής  και θύματα λευκά κορίτσια βρετανίδες, υπήρχαν στις πόλεις Rochdale του Manchester, Oxford, Bristol, Newcastle, Aylesbury, Telford, Peterborough και Bradford και δρούσαν ανενόχλητες για πολλά χρόνια διότι η Αστυνομία δίσταζε να πραγματοποιήσει έρευνες για να μην κατηγορηθεί για ρατσισμό*

Σύμφωνα με την αξιόπιστη εφημερίδα The Independent την περίοδο 2018-2019 συνολικά 19.000 παιδιά στη Βρετανία κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, ενώ στις σημαντικότερες υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης ανηλίκων, εμπλέκονται κυρίως άνδρες πακιστανικής καταγωγής, των οποίων το πολιτιστικό τους υπόβαθρο έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτά τα εγκλήματα.

Την ίδια στιγμή η βρετανική κυβέρνηση αρνείται να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησαν οι Αρχές για τις Συμμορίες Βιαστών ανηλίκων καθότι όπως αναφέρεται μια τέτοια ενέργεια δεν θα ωφελούσε την κοινωνία…

Τώρα για ποιον λόγο τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ στην Ελλάδα τις ειδήσεις αυτές από την Βρετανία θεωρώντας της χωρίς ενδιαφέρον, μάλλον θα φταίει ο ιός… της αυτοκαταστροφικής δήθεν “πολιτικής ορθότητας” που εάν δεν προσεχθεί θα αποδειχθεί χειρότερος από… κορονοϊό. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

1. https://theconversation.com/asian-grooming-gangs-how-ethnicity-made-authorities-wary-of-investigating-child-sexual-abuse-130099
2. https://www.telegraph.co.uk/news/2020/01/14/police-officers-knowingly-neglected-girls-exploited-grooming/
3. https://www.bbc.com/news/uk-england-oxfordshire-51467518
4. https://www.bbc.com/news/uk-england-43400336
5. https://www.expressandstar.com/news/uk-news/2020/01/14/child-victims-of-grooming-gangs-failed-by-manchester-police-report-finds/
6. https://www.express.co.uk/news/uk/839509/Britain-towns-cities-asian-grooming-gangs-Newcastle-Rochdale-Rotherham
7. https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/grooming-gang-rotherham-review-home-office-findings-a9344896.html