Προς κ. ΥΕΘΑ, ενταύθα: Το bullying σε δημοσιογράφους σε εσάς θα το χρεώσουν…

Νέα απόπειρα φίμωσης του Τύπου με απειλητικές ανακοινώσεις εκδηλώθηκε σήμερα από την ΠΟΜΕΝΣ. Σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας και ο Γενικός Γραμμέας Γεώργιος Θεοδώρου, στοχοποιούν το Armyvoice.gr και τη δημοσιογράφο Ιωάννα Ηλιάδη, η οποία αντέδρασε άμεσα στην επιχείρηση φίμωσης του Τύπου, η οποία εκπορεύτηκε από τον Οργανωτικό Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ Ηλία Κολλύρη και καταδικάστηκε από τον πολιτικό κόσμο, τους στρατιωτικούς, τους δημοσιογράφους και την ΕΣΗΕΑ.

Κάνοντας δήθεν πως δεν έχουν δει τις αντιδράσεις, αλλά και τα δημοσιεύματα σε όλο τον Τύπο, στοχοποιούν την δημοσιογράφο απειλώντας με νέες διώξεις και αγωγές, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν όχι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά και στους ίδιους τους συναδέλφους τους.

Αντιδρώντας στην στοχοποίηση της Δημοσιογράφου, η ΕΣΗΕΑ παίρνει για μια ακόμα φορά θέση και καταδικάζει την επίθεση, η οποία έχει στόχο να φιμώσει και να λογοκρίνει το δημοσιογραφικό λειτούργημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ… “XAKI” ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ BULLYING ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!