Προπαγάνδα! Ζούκοφ στα σκουπίδια, Στάλιν επίγειος “θεός”, αλληλούια (vid.)

Η προσωπολατρία του Στάλιν, ενός από τους μεγαλύτερους σφαγείς στη ανθρώπινη ιστορία είχε φτάσει σε μέτρα απίστευτα. Ουσιαστικά ο Στάλιν λατρευόταν από τους Σοβιετικούς και τους λοιπούς ανά την Γη κομμουνιστές ως επίγειος “θεός”,ή τουλάχιστον αυτό έπρεπε να δείχνουν.

Όλα περνούσαν από αυτόν, όλα είχαν την σφραγίδα του. Δεν έκανε ποτέ λάθη, ήταν “στρατάρχης”, ήταν “θεωρητικός του σοσιαλισμού”, ήταν ο τέλειος άνθρωπος… Το αίμα εκατομμυρίων ήταν μια ενοχλητική λεπτομέρεια την οποία οι λάτρεις του ξεχνούσαν διότι αγαπούσαν το κεφάλι τους, χωρίς ωστόσο η τυφλή τους υποταγή στον Στάλιν να τους το εξασφαλίζει τελικά.

Τα εκατομμύρια που χάθηκαν από τον εσκεμμένο λιμό στην Ουκρανία, οι “εκκαθαρίσεις”, τα γκουλάγκ, οι δίκες παρωδία, όλα σβησμένα για τον μεγάλο “στρατάρχη”, που όπως λέει ο ηθοποιός που που υποδύεται τον στρατηγό Τσουίκοφ ήταν πάντα δίπλα στους άνδρες του Κόκκινου Στρατού κατά τη διάρκεια του πολέμου!!! Ξεχάστηκαν και τα εγκληματικά λάθη στον χειρισμό των σοβιετικών δυνάμεων στην αρχή της επιχείρησης “Μπαρμπαρόσα” που κόστισαν εκατομμύρια νεκρούς, τραυματίες και αιχμαλώτους.

Η ΕΣΣΔ υπέστη τρομακτικές απώλειες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ωστόσο μεγάλο μέρος αυτών θα τις είχε γλιτώσει εάν ο “πάνσοφος” Στάλιν δεν έκανε τον μαθητευόμενο στρατηγό. Το ίδιο έκανε και ο σύμμαχός του, αρχικά, Χίτλερ άλλωστε με τα γνωστά αποτελέσματα. Το παρακάτω βίντεο, απόσπασμα από σοβιετική κινηματογραφική ταινία του 1950, είναι ένα από χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της παράνοιας της προσωπολατρίας για τον δικτάτορα, αλλά και της τέλειας παραποίησης της ιστορίας για “τις μάζες”. Διαβάστε την συνέχεια στο history-point.gr