Προμηθεύουν τον Αλλάχ με Τούρκους οι Κούρδοι, γερό πλήγμα σε ειδική…

Σε δράση που πραγματοποίησαν οι αντάρτες κατά του εισβολέα τουρκικού στρατού στην περιοχή Μπαγκόκ του νομού Μάρντιν, σκοτώθηκαν 5 στελέχη της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Το Κέντρο Τύπου του HPG, κοινοποίησε τις εξής πληροφορίες σχετικά με την δράση κατά των μελών της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών:

“Στα πλαίσια της Επαναστατικής Κίνησης Εκδίκησης Μαρτύρων Μάβα και Ριζγκάρ, στις 13:00 της 3ης Απριλίου, πραγματοποιήθηκε δράση κατά του νέου φυλακίου του εισβολέα τουρκικού στρατού, στην περιοχή Ναβσέρα Μπακόκ του νομού Μάρντιν. Οι δυνάμεις μας χτύπησαν τις εχθρικές θέσεις και τα οχήματα του εχθρού από δύο μεριές και από κοντινή απόσταση.

“Οι δυνάμεις μας έφθασαν μέχρι τα χτυπηθέντα οχήματα και κατάσχεσαν κάποια έγγραφα που υπήρχαν μέσα σε αυτά. Ως αποτέλεσμα αυτής της δράσης, σκοτώθηκαν 5 στελέχη της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Μετά από την δράση ο εισβολέας τουρκικός στρατός έριξε τυχαίες βολές με βαριά όπλα στην γύρω περιοχή, ενώ οι νεκροί και οι τραυματίες απομακρύνθηκαν το βράδυ με θωρακισμένο όχημα. Η μονάδα μας που πραγματοποίησε την δράση αυτή, επέστρεψε ασφαλής στην βάση της”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ