“Πολιτισμική ασυμβατότητα” Πακιστανών… ένα πρόβλημα δίχως λύση

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών θα πρέπει να εκδίδει πλέον η Ελληνική Αστυνομία αφού τα βαριά εγκλήματα που πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά από αλλοδαπούς, κυριαρχούν στις σελίδες των ελληνικών ΜΜΕ. Το πρόβλημα με τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, είναι εξαιρετικά μεγάλο, αποδεικνύντας κάθε μέρα αδυναμια προσαρμογής στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, καθώς κουβαλούν παθογένειες των κοινωνιών τους τις οποίες πολλοί αρνούνται να εγκαταλείψουν.

Ενδεικτικά, μέσα σε λίγες ημέρες μια δολοφονία και ένας βιασμός καταλογίζονται σε Πακιστανούς μετανάστες σε διαφορετικά μέρη της πατρίδας μας.

Το πρώτο έγκλημα καταγράφηκε στα Φιλιατρά όταν 34χρονος Πακιστανός σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι την 57χρονη εργοδότρια του λόγω προσωπικών διαφορών.

Το δεύτερο έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη όταν δύο Πακιστανοί βίασαν μια 47χρονη Ρουμάνα, αφού πρώτα την είχαν χτυπήσει.

Ένα μήνα νωρίτερα 40χρονος Πακιστανός, ξυλοκόπησε άγρια μια 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο Πακιστανός είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τέλος δύο Πακιστανοί καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης 14 και 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για εκβίαση, αρπαγή και απλή συνέργεια σε βιασμό ενός Πακιστανού ανήλικου στην Θεσσαλονίκη.