Παράνοια! Τούρκος ποδοσφαιριστής δολοφόνησε τον 5χρονο γιό του γιατί…

Η υπόθεση του Τζεβχέρ Τοκτάς συγκλονίζει από τη Δευτέρα το βράδυ την Τουρκία, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ να ομολογεί στις αρχές οτι δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του Κασίμ, επειδή δεν τον αγαπούσε. Ο μικρός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει και είχε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του να τεθούν σε καραντίνα.

Μυστηριωδώς την ημέρα που μπήκαν στην απομόνωση, ο μικρός Κααίμ, ενώ είχε μεταφερθεί σε ΜΕΘ, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από δύο ώρες στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ντόρτσελκ στην Προύσα, την πόλη της βορειοδυτικής Τουρκίας. Ο Τοκτάς, έντεκα μέρες μετά τον θάνατο του Κασίμ, πήγε στην αστυνομία και ομολόγησε πως ο ίδιος σκότωσε το παιδί του, πνίγοντας το με το μαξιλάρι, αιτιολογώντας την αποτρόπαια πράξη του με το σκεπτικό οτι δεν αγαπούσε τον γιο του.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα. Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», ομολόγησε ο Τοκτάς. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του και φυσικά θα αντιμετωπίσει ισόβια ποινή φυλάκισης, ενώ οι αρχές διέταξαν την εκταφή του Κασίμ.

ΠΗΓΗ: SPUTNIK