
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι αναμένεται να στείλει την ερχόμενη εβδομάδα στην Γερουσία το άρθρο παραπομπής του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το CNN.
Μιλώντας λίγο νωρίτερα η ίδια η Πελόζι απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει η δίκη του Τραμπ, ο οποίος κατηγορείται ότι υποκίνησε τους υποστηρικτές του να επιτεθούν στο Καπιτώλιο.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι αισθάνεται ασφαλής να ορκιστεί δημοσίως την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον.
Αφού παρουσίασε το σχέδιό του για τους εμβολιασμούς για την αντιμετώπιση της Covid-19, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αισθάνεται ασφάλεια, παρά τις αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών που κάνουν λόγο για απειλές, κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του. «Ναι», απάντησε λακωνικά ο Μπάιντεν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ