Ομόνοια: Άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό, λόγω μάσκας! (vid.)

Τον φόβο των συναδέλφων του σταθμάρχη, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης στον σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, μετέφερε πρόεδρος του Συνδικάτου Σταθμαρχών, Λεωνίδας Γεωργόπουλος. Ο άνδρας έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από δύο νεαρούς, στους οποίους έκανε παρατήρηση γιατί δεν φορούσαν μάσκα και είχαν τα πόδια πάνω στο κάθισμα.

Οι άγνωστοι αρχικά εξύβρισαν το θύμα και στη συνέχεια τον ακολούθησαν όταν κατέβηκε στον προαναφερθέντα σταθμό και τον ξυλοκόπησαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.Έχει κυκλοφορήσει βίντεο από το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο δείχνει την αγριότητα με την οποία χτυπούν οι δύο άνδρες τον σταθμάρχη.

«Ασφαλώς έχουν φοβηθεί όλοι οι συνάδελφοι. Είμαστε σε συνεχή ανασφάλεια. Πάμε στη δουλειά μας και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργόπουλος. Τόνισε επίσης ότι πρόκειται το τελευταίο και το πιο σοβαρό σε μια σειρά περιστατικών επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων του μετρό για διάφορους λόγους.

Σημειώνεται πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει καταδικάσει το περιστατικό, εκφράζοντας την οργή του. «Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο» ανέφερε και δεσμεύτηκε πως οι δράστες «θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη».

«Του επιτέθηκαν με σχέδιο»

Από πλευράς του ο σταθμάρχης στο Μοναστηράκι, Άκης Πάστρας, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για επίθεση με σχέδιο. «Όταν βγήκε από τον συρμό, με σχέδιο, περίμεναν να αδειάσει η αποβάθρα, και του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν». Παράλληλα σημείωσε πως «ο κίνδυνος και η απειλή είναι καθημερινότητα (σ.σ. για εκείνους)» και πρόσθεσε πως έχουν γίνει πολλά περιστατικά.

ΠΗΓΗ: SPUTNIK