Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Σήμερα η εκδήλωση για την ελληνική ΑΜΥΝΑ

Σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ θα διεξαχθεί συζήτηση με τίτλο “Αμυντική θωράκιση της χώρας στον 21ο αιώνα” (Strengthening National Defense in the 21st Century).

Ομιλητές στη συζήτηση αυτή θα είναι οι ακόλουθοι: Νίκος Παναγιωτόπουλος (Υπουργός Εθνικής Άμυνας), Αντιναύαρχος ε/α Αλέξανδρος Διακόπουλος (Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού), Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης (Διευθυντής Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων), Ντένης Πλέσσας (Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, Lockheed Martin Aeronautics/International).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Βασίλης Νέδος, Διπλωματικός και Αμυντικός Συντάκτης της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ“. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Ο ενεργός σύνδεσμος (link) της συζήτησης στον οποίο μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό είναι το εξής: https://www.crowdcast.io/e/defoe21?utm_source=site

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα Delphi Economic Forum στο Facebook. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή πέντε λεπτά πριν την έναρξη της συζήτησης.