Οι “άγγελοι” του πορτοκαλί προέδρου Ντον. Τραμπ! Θα συμμαζέψει τ’ ασυμμάζευτα;

Εν μέσω πανδημίας ανέλαβε καθήκοντα η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέϊλι Μακ Ενάνι. Η 32χρονη είναι η τέταρτη στη σειρά σ’ αυτό το πόστο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών. Αποδεικνύονται, λοιπόν, βραχύβιες οι θητείες όσων καταπιάνονται με την εκπροσώπηση και την επικοινωνιακή του Αμερικανού προέδρου. Στη λίστα αυτών που εκθρονίστηκαν, αποπέμφθηκαν και αντικαταστάθηκαν από τη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Τραμπ υπάρχει συνωστισμός.

Γράφει η ΝΕΦΕΛΗ ΛΥΓΕΡΟΥ
ΠΗΓΗ: SLpress

Για του λόγου του αληθές, κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο στην Ουάσιγκτον που επιχειρεί να ερμηνεύσει τις αλλεπάλληλες αλλαγές: Ο Τραμπ είναι πεπεισμένος ότι είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του εαυτού του και το twitter η ιδανική πλατφόρμα του. Ως εκ τούτου όλοι περισσεύουν.

Για την ακρίβεια όλες. Ο νυν πρόεδρος μπορεί να μην είναι υπέρμαχος των μακροχρόνιων συνεργασιών, αλλά τουλάχιστον τον διακρίνει μία συνέπεια ως προς τους συνεργάτες του, ειδικά αυτούς που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της επικοινωνίας: αρέσκεται να συνεργάζεται με γυναίκες.

Όταν, μάλιστα, διαθέτουν και αναλογίες μοντέλου, τόσο το καλύτερο. Η νέα “άφιξη” αντικατέστησε την Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία με τη σειρά της είχε αντικαταστήσει την Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, η οποία –ναι καλά το φανταστήκατε– είχε διαδεχθεί την καλλονή Χόουπ Χίκς.

Η νέα εκπρόσωπος αναλαμβάνει σε έναν Λευκό Οίκο που κάποιες φορές μοιάζει να έχει δανειστεί στοιχεία από αβανγκάρντ σαπουνόπερα! Δεν πέφτει, πάντως, από τον ουρανό. Είναι παλιά γνώριμη του Τραμπ. Πριν τον ερχομό της είχε… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ