Οι ΗΠΑ του Μπάιντεν δεν θα είναι ίδια με του Τραμπ, θα μοιράσει “ρόλους”…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επιστρέφουν για να αναλάβουν την ηγετική τους θέση σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το μήνυμα του εκλεγμένου Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, εν μέσω μίας θυελλώδους προσπάθειας του νυν Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και των δικηγόρων του να ανατρέψουν το δυσάρεστο, γι’ αυτόν, εκλογικό αποτέλεσμα.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Ο πόλεμος είναι άγριος, είναι μανιώδης και προκαλεί μεγαλύτερο ρήγμα στην ενότητα, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως, σε αντίθεση με τον εκλεγμένο Πρόεδρο, ο κ. Τραμπ συνεχίζει και εντείνει τον διχασμό. Τα μεσάνυχτα κραύγαζε από το Twitter ότι η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων θα τον ψηφίσει ξανά το 2024. Και πρόσθεσε ότι οι εκλογές του 2020 δεν τελείωσαν ακόμα.

Ο κ. Μπάιντεν παρουσίασε την Τρίτη τους καλύτερους των καλύτερων στις σημαντικές θέσεις της κυβέρνησης του. Τώρα αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις θέσεις των υπουργών Οικονομικών και Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρουν τα υπουργεία γυναίκες. Πρόκειται για σημαντικές προσωπικότητες στα θέματα της οικονομίας και της Άμυνας. Η εικόνα του υπουργικού συμβουλίου του κ. Μπάιντεν θα είναι τελείως διαφορετική, αλλά κυρίως θα είναι διαφορετικές οι πολιτικές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ