Ο Τραμπ επιλέγει Ρωσία αντί για Κίνα… θα ακολουθήσει το “βαθύ κράτος”;

Πολλοί εξεπλάγησαν με την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της Κίνας, η οποία ευθύνεται για τη λαίλαπα που σαρώνει όλο τον πλανήτη και ειδικά την Αμερική. Παρά το γεγονός ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη για την αμερικανική τραγωδία, είναι απόλυτα δικαιολογημένος να κτυπά αλύπητα το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, το οποίο είναι ακόμα πιο σκληρό από το καθεστώς της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Σχεδόν ενάμιση δισεκατομμύριο άνθρωποι είναι φυλακισμένοι σε μία αχανή χώρα, τους οποίους εκμεταλλεύεται μία διαφθαρμένη ηγεσία, μία ελίτ που αποτελείται τι πολύ από 30-40 χιλιάδες σκληρούς κομμουνιστές.

Έκανε αίσθηση, λοιπόν, η επίθεσή του κ. Τραμπ και η φράση του για την «παγκόσμια μαζική δολοφονία», για την οποία ευθύνεται η Κίνα, όπως τόνισε. Προκάλεσε σοκ και ταρακούνησε όλους όσους διυλίζουν των κώνωπα και δεν βλέπουν ούτε ένα πόντο μπροστά στα μάτια τους.

Τι νομίζω ότι αντιλήφθηκε επιτέλους ο κ. Τραμπ; Ότι η Κίνα είναι η παγκόσμια απειλή -ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ- και όχι η Ρωσία, όπου έχει στρέψει την προσοχή της η διπλωματική και στρατιωτική μηχανή της Αμερικής. Είμαι βέβαιος ότι αυτό σκέφτεται, χωρίς να το έχω ακούσει από κάποιο αξιωματούχο.

Ο τόνος του μηνύματος του, αλλά και η πληροφόρηση μέσω ενός μηνύματος περίπου 250 χαρακτήρων, δείχνει ότι ξέρει. Και αυτό που γνωρίζει τον ενοχλεί πάρα πολύ.

«Ένας τρελός στην Κίνα», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, «δημοσίευσε μια ανακοίνωση κατηγορώντας όλον τον κόσμο εκτός της Κίνας για τον ιό, που σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους».

«Σας παρακαλώ», συνέχισε ο κ. Τραμπ, «εξηγήστε σε αυτόν τον ανόητο ότι η ανικανότητα της Κίνας, και τίποτα άλλο, προκάλεσε αυτήν την παγκόσμια μαζική δολοφονία!».

Δεν λέει ποιος είναι ο ανόητος. Αλλά στο κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας δεν γίνεται απολύτως τίποτα αν δεν έχει την έγκριση της κομμουνιστικής Κίνας και του προέδρου της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ