Ο Ράμα είχε υποκύψει σε Ελληνίδα “διπλωμάτη”… αποκαλύπτει ο Μπερίσα!

Έναν παλιό έρωτα του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα αποκάλυψε ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρόεδρος της Αλβανίας και σφοδρός πολέμιος του σημερινού σοσιαλιστή πρωθυπουργού. Σε συνέντευξή του στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Κλαν (στην εκπομπή «Opinion») ο Σαλί Μπερίσα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο σημερινός πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ερωτευθεί μια Ελληνίδα που υπηρετούσε στην ελληνική διπλωματική αποστολή στα Τίρανατου Μπλέντι Φεβζίου στην τηλεόραση Κλαν.

«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συνέχισε: «Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα… από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας».

«Την εποχή εκείνη τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής», είπε ο κ. Μπερίσα αναφέροντας ότι ο σημερινός πρωθυπουργός της Αλβανίας τότε ήταν ζωγράφος.

Αφήνοντας πολλές υπόνοιες για τον πολιτικό του αντίπαλο και το ενδεχόμενο η παλαιά ερωτική σχέση του Έντι Ράμα να είχε αξιοποιηθεί από την ελληνική διπλωματία, ο Σαλί Μπερίσα είπε ότι οι υπηρεσίες της εποχής παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον φίλο της που σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας… Στη συνέντευξή του ο κ. Μπερίσα δεν διευκρινίζει αν η Ελληνίδα φίλη του Έντι Ράμα ήταν πολιτιστικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία ή κάτι παρεμφερές.

«Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συμπλήρωσε: «Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει διότι οι πληροφορίες αυτές θεωρούνταν απόρρητες, σήμερα το απόρρητο έχει αρθεί»… Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σαλί Μπερίσα, όταν η Ελληνίδα μετατέθηκε από τα Τίρανα στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα και έγινε… ερωτικός μετανάστης.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ