Ο Μάικ Πομπέο “δίνει” τους Κινέζους! Ο Covid-19 προήλθε από το…

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο κάλεσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να διερευνήσει πλήρως την πιθανότητα ο ιός SARS-Cov2 να διέφυγε κατά λάθος από εργαστήριο στην Ουχάν (WIV), αποκαλύπτοντας νέες μυστικές πληροφορίες από την Κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ, οι οποίες εγείρουν ανησυχητικά ερωτήματα.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, Ο Πομπέο απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα στον ΠΟΥ την Παρασκευή το βράδυ, μία ημέρα μετά την άφιξη της ερευνητικής ομάδας του Οργανισμού στην Ουχάν, όπου φαίνεται ότι τα μέλη της ομάδας βρίσκονται υπό αυστηρή κινεζική εποπτεία, με αποτέλεσμα να μην ερευνούν το εργαστήριο της πόλης.

«Το Πεκίνο συνεχίζει σήμερα να μην αποκαλύπτει ζωτικής σημασίας πληροφορίες που οι επιστήμονες χρειάζονται για να προστατεύσουν τον κόσμο από αυτόν τον θανατηφόρο ιό και τον επόμενο», δήλωσε ο Πομπέο, αποκαλύπτοντας άγνωστες μέχρι σήμερα πληροφορίες που εμπλέκουν το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν με την προέλευση της πανδημίας.

Ανάμεσα στις νέες πληροφορίες των αμερικανικών υπηρεσιών περιλαμβάνεται η αποκάλυψη ότι ερευνητές στο εργαστήριο της Ουχάν αρρώστησαν το φθινόπωρο του 2019 με συμπτώματα COVID-19, ότι οι επιστήμονες εκεί εργάζονταν πάνω σε έναν κορωναϊό νυχτερίδας που είναι κατά 96,2% όμοιος γενετικά με τον ιό που προκαλεί την COVID και ότι το εργαστήριο έχει μυστικούς δεσμούς με τον κινεζικό στρατό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HELLAS JOURNAL