Ο Λαγός θέλει να πάει πόλεμο… Αίτημα κατάταξής του στον Αρμενικό στρατό!

Επιστολή απέστειλε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός στις πρεσβείες της Αρμενίας σε Αθήνα και Βρυξέλλες προκειμένου να καταταγεί εθελοντικά στον αρμενικό στρατό και να υπερασπιστεί έμπρακτα το Αρτσάχ που βάλλεται από την Αζεροτουρκική συμμορία.

“Αγαπητέ -η κύριε /κυρία, Είμαι Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και προσπαθώ να έρθω σε επαφή με την πρεσβεία σας εις μάτην μέχρι στιγμής. Ο λόγος για τον οποίο επικοινωνώ μαζί σας είναι η σφοδρή επιθυμία μου να καταταγώ εθελοντικά στον αρμενικό στρατό (μαζί με κάποιους συναγωνιστές μου από την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ) προκειμένου να υπερασπιστώ το Αρτσάχ από τους Αζέρους σφετεριστές.

Σε αυτό το πλαίσιο, χθες, κατέθεσα γραπτή κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας ζητώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση να στηρίξει το Αρτσάχ. Θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε αναλυτικά τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να καταταγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Με εκτίμηση, Ιωάννης Λαγός”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ