Ο γραφικός Τέρενς Κουίκ απειλεί την ΕΡΤ για ΑΝΕΛ!

Είναι αυτό που λένε «τα έσκισε τα καλσόν». Ο φοβερός και τρομερός «κουικάρας», κατά κόσμον Τέρενς Κουίκ, αυτό το έμβλημα της δημοσιογραφίας της δεκαετίας του 1980 με το πηγαίο χιούμορ, ξεσπάθωσε κατά της ΕΡΤ, επειδή λέει, άκουσον άκουσον, δεν καλύπτουν με το πολιτικό τους ρεπορτάζ τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ). Ουάου…

«Η @ERTsocial προφανώς αναγνωρίζει από τα κόμματα μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Οι ΑΝΕΛ εξαιρούνται από την ειδησεογραφία της», έγραψε στο Twitter και προχώρησε… απειλητικά, συνιστώντας «πολύ προσοχή» στην «ανύπαρκτη» διοίκησή της αν αποφασίσει να του απαντήσει!

«Δεν θα της χαριστώ. Το “καλαμπούρι” τελειώνει εδώ», είπε καταληκτικά, σπέρνοντας κατέληξε στην ανάρτησή του ο υφυπουργός Εξωτερικών. «Μωραίνει κύριος» αγαπητέ Τέρι, διότι το πίστεψες τελικά ότι έγινες μεγάλη εθνική πολιτική προσωπικότητα.

Δεν ετοιμάζεις σιγά σιγά ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής τον εαυτό σου διότι η εποχή που θα ιδιωτεύεις πλησιάζει. Η παραμύθα τελειώνει. Μπορεί να σου κάνει και καλό.