Ο Γιάνης με ένα “ν” ίσως “δώσει” ηχογραφημένες συνομιλίες του eurogroup

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 σε δηλώσεις του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο τις συνομιλίες που είχε ηχογραφήσει στις συνεδριάσεις του Eurogroup. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο τις συνομιλίες που είχε ηχογραφήσει από τις συνεδριάσεις του Eurogroup, το 2015.

Όπως είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 «το σκέφτομαι να ανεβάσω τις ηχογραφήσεις στο διαδίκτυο. Άλλωστε ήμουν ο μόνος που σεβόμουν την ιδιωτικότητα, όλοι οι άλλοι έκαναν διαρροές. Θα ήταν καλό για το ιστορικό αρχείο της Ευρώπης». Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 είπε ακόμα πως «όλοι ηχογραφούν τις συνεδριάσεις και πρέπει να το κάνουν». Ταυτόχρονα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στην ταινία του Κώστα Γαβρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και αναφέρεται στην διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι έχει διαφωνίες για τον τρόπο που παρουσιάζεται το βιβλίο του, συμπληρώνοντας, ταυτόχρονα, πως «οι σοβαροί άνθρωποι πρέπει να βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο με τον εαυτό μας. Η μεταφορά ενός βιβλίου μπορεί να γίνει με άπειρους τρόπους. Όσο πιο πολύ αγαπάω μια ταινία τόσο πιο πολύ παλεύω μαζί της». Για τον αν θα ήθελε τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην πρεμιέρα της ταινία είπε: «εγώ τους θέλω όλους στην πρεμιέρα. Σε αυτή τη χώρα να ξεπεράσουμε τις διχόνοιες. Άλλο οι διαφωνίες και άλλοι οι διχόνοιες».