Ο Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη με 85%… μόνο που είναι μαύρος και στη Ναμίμπια!

Η πρώην γερμανική αποικία στην Αφρική έχει ακόμα έναν μικρό πληθυσμό γερμανόφωνων, ενώ ο πολιτικός υπογραμμίζει ότι δεν σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο. Πολιτικός ο οποίος πήρε το όνομά του από τον Αδόλφο Χίτλερ κέρδισε θέση σε τοπικές εκλογές της Ναμίμπια, ωστόσο, διευκρινίζει ότι δεν έχει σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία. Ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα εξελέγη με 85% των ψήφων στην πρώην γερμανική αποικία, όπου αρκετές ονομασίες δρόμων, περιοχών και ανθρώπων είναι γερμανικές.

Αφού κέρδισε μία θέση στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος SWAPO, το οποίο κυβερνά τη Ναμίμπια από την ανεξαρτησία της από το απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής το 1990, ο πολιτικός δήλωσε στην Bild ότι δεν έχει καμία σχέση με την ναζιστική ιδεολογία.

«Ο πατέρας μου μού έδωσε το όνομα από αυτόν τον άνθρωπο. Πιθανότατα δεν είχε καταλάβει τι αντιπροσώπευε ο Αδόλφος Χίτλερ» δήλωσε ο συνονόματός του. «Σαν παιδί το αντιμετώπιζα ως φυσιολογικό όνομα. Μόνο όταν μπήκα στην εφηβεία κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κατακτήσει όλο τον κόσμο».

​Ο πολιτικός ανέφερε ότι η σύζυγός του τον αποκαλεί Αδόλφο, προσθέτοντας ότι συνήθως συστήνεται ως Αδόλφος Ουνόνα αλλά είναι πολύ αργά για να αλλάξει επισήμως το όνομά του. «Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω το Οσάνα» ξεκαθαρίζει αναφερόμενος στην περιοχή όπου κέρδισε στις εκλογές. «Δεν σημαίνει ότι μάχομαι για παγκόσμια κυριαρχία».

ΠΗΓΗ: SPUTNIK