Νέο σύστημα απολύμανσης και για τον COVID-19 “made in Greece”!

Σύστημα που εξασφαλίζει πλήρη απολύμανση σε δωμάτια και εστιατόρια ξενοδοχείων αλλά και σε άλλους χώρους ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Virtuality Promo. Η Ελληνική εταιρία δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στο τομέα ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, καινοτομίας και τεχνητής νοημοσύνης και κατάφερε να μετατρέψει ένα αμιγώς ιατρικό αποστειρωτή αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σε ένα εμπορικό προσιτό μοντέλο αποστειρωτή για χρήση σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Το σύστημα απολύμανσης UVC Sterilizer Pro+ PULSE, με παλμική λάμπα (Pulsed UV-C), εκπέμπει κατά τη λειτουργία του μεγάλα φορτία ακτινοβολίας UV-C, σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο, αποστειρώνοντας όλες τις επιφάνειες και τον αέρα που εκτίθενται στην ακτινοβολία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το COVID-19 Sterilizer Pro εκπέμπει UV-C ακτινοβολία σε κατεύθυνση 360°.

Με αυτό τον τρόπο το COVID-19 Sterilizer Pro αποστειρώνει πλήρως και εξουδετερώνει ιούς όπως τον ιό της γρίπης, μικρόβια, βακτηρίδια, πρωτόζωα όπως ακάρεα και άλλους βλαβερούς για την υγεία μας μικροοργανισμούς, που είναι ανθεκτικά ακόμα και στη χλωρίνη.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, η συγκεκριμένη τεχνολογία φέρεται ως αποτελεσματική και κατά του COVID-19. Μόλις το σύστημα τεθεί σε λειτουργία μέσα σε 5 λεπτά και σε απόσταση 14 μέτρων από τον αποστειρωτή (διάμετρος κύκλου 28 μέτρων), οι ιοί βομβαρδίζονται με 300 φορές πολλαπλάσια ακτινοβολία UV-C από εκείνη που συνήθως τους καταστρέφει, σύμφωνα με τις διεθνείς εργαστηριακές μελέτες και τη διεθνή βιβλιογραφία.