Νεκρή η βασίλισσα του μεξικανικού υποκόσμου “Κατρίνα” (vid.)

Βιντεοσκοπημένο υλικό κυκλοφορεί στο ίντερνετ δείχνοντας τις στιγμές θανάτου μιας γυναίκας – επικεφαλής ενός καρτέλ που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια πυροβολισμών με την αστυνομία στο Μεξικό.

Η γυναίκα μοιάζει τρομοκρατημένη προτού καταρρεύσει από τη σφαίρα που τη βρήκε στο λαιμό. Η νεαρή, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, είναι μέσα στα αίματα ενώ ένας αστυνομικός την πλησιάζει για να την ηρεμήσει.

«Ηρέμησε μικρή. Έρχεται ελικόπτερο για να σε παραλάβει. Ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να κρατηθείς» της λέει ο αστυνομικός. Ωστόσο, μόλις λίγα λεπτά μετά η «Κατρίνα» άφησε την τελευταία της πνοή.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι ήταν η María Guadalupe López Esquivel, η οποία είναι γνωστή ως «La Catrina», μια γυναίκα – κεφάλι ενός καρτέλ που σκότωσε 13 αστυνομικούς τον Οκτώβριο. Η 21χρονη συμμετείχε σε μια επίθεση εναντίον του στρατού, της εθνικής φρουράς και της αστυνομίας στο La Bocanda, πόλη στην κεντρική πολιτεία του Michoacán.

Αξιωματούχοι του Michoacán δήλωσαν ότι σκοτώθηκαν έξι άνδρες και μια γυναίκα αφού οι τελευταίοι άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτών και αστυνομίας στην ίδια περιοχή όπου σημειώθηκε η ενέδρα του Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η “ΚΑΤΡΙΝΑ” ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ SKAI.GR