Μπόρις Τζόνσον: Θέλει να κρατήσει τα “εν οίκω” εκτός δημοσιότητας…

Ο Μπόρις Τζόνσον, το φαβορί για τη διαδοχή της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, αρνήθηκε να απαντήσει σήμερα εάν η σύντροφός του θα μετακόμιζε μαζί του στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, στην περίπτωση εκλογής του στην ηγεσία των Τόρις.

Ο Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου με τη δεύτερη σύζυγό του, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με τον τσακωμό που είχε, αργά τη νύχτα, με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία στο σπίτι του.

«Απλά δεν μιλάω για τους ανθρώπους που αγαπώ, διότι εάν τους σύρεις στα φώτα της δημοσιότητας, εκείνοι δεν μπορούν να απαντήσουν για τους εαυτούς τους» είπε ο Τζόνσον κατά τη διάρκεια ενός ντιμπέιτ για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος. «Έχω έναν ιδιαίτερα ανελέητο κανόνα να μην σχολιάζω τέτοιου είδους πράγματα».

Ερωτηθείς με ποιον θα ζούσε μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ, ο πολιτικός απάντησε: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω σε καμία εικασία διατυπώνοντας θεωρίες σχετικά με τη ζωή μου στη Ντάουνινγκ Στριτ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ