Μπογιές και τρικάκια στο δημαρχείο Πεντέλης για χάρη των μεταναστών

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε στο δημαρχείο Πεντέλης, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Άγνωστοι εκτόξευσαν μπογιές στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου που βρίσκεται στα Μελίσσια, στην οδό Καλαμβόκη. Οι δράστες πέταξαν, επίσης, φειγ βολάν που έγραφαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Πεντέλης είχε έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά από αντιδράσεις για σχέδιο μεταφοράς προσφύγων στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» (πτέρυγα Μπόμπολα), στα Μελίσσια, όπως μετέδωσε το newpost.gr

Η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου, παραιτήθηκε μετά από ανοιχτή επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη με την οποία εξέφραζε την αντίθεση στη μεταφορά προσφύγων στο «Αμαλία Φλέμινγκ». Παράλληλα, η κ. Νικητοπούλου εξέφραζε την υποστήριξη στη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον «Καλλικράτη», ο δήμος Μελισσίων συνενώθηκε με τους δήμους Νέας Πεντέλης και Παλαιάς Πεντέλης.