Μουτζούρης: Μη κόσμια η χειρονομία σε κάθε περίπτωση, αλλά απηχούσε…

Επανέρχεται στο ζήτημα της χειρονομίας κατά του πρωθυπουργού ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αναλύοντας τι συνέβη και εκφράστηκε με αυτόν τον τρόπο, επιμένοντας ότι «απηχούσε πλήρως τα συναισθήματά μου». Σε ανάρτησή του στο Facebook με τον τίτλο: «Καλημέρα σας. Τα τελευταία σχόλια μου επί του «μείζονος»(;;) θέματος της… χώρας(!!!)».

Παραδέχεται ότι η χειρονομία ήταν μη κόσμια, επισημαίνει ωστόσο ότι έγινε στη διάρκεια ιδιωτικής συνομιλίας, μακριά από τον κόσμο, καταγράφηκε εν αγνοία του και διακινήθηκε παρανόμως.

Όπως επισημαίνει: «Απηχούσε πλήρως τα συναισθήματα μου βλέποντας πως φέρονται στα νησιά μας και κυρίως στους κατοίκους τους ( και, όπως αποδείχτηκε από τις εν συνεχεία αντιδράσεις σας, η χειρονομία αυτή απηχούσε και τα συναισθήματα της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ πλειοψηφίας σας). Και ακούγοντας στο τηλέφωνο να μου λέγεται , ότι η κυβέρνηση αποδίδει σε εμένα (!!!) όλες τις ευθύνες για τα τεκταινόμενα (αν είναι δυνατόν!). Και υπό την ένταση των ημερών και των επαπειλούμενων σοβαρών επεισοδίων εκείνες τις στιγμές, τα οποία προσπαθούσα επί τρείς ώρες να αποτρέψω».

Κλείνει τονίζοντας την ανάγκη για ενότητα και τήρηση των νόμων καθώς όπως επισημαίνει ο δρόμος είναι πολύ μακρύς «όπως φάνηκε και από την (μάλλον άσκοπη;) χθεσινή συνάντηση των Αθηνών».