Μουσουλμάνος Έλληνας από τον Εχίνο, καταριέται την Ελλάδα από τη Γερμανία για τη νίκη Ιμάμογλου

Όχι δεν είναι έτσι φυσικά οι μουσουλμάνοι της Θράκης, αλλά υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί. Το σημειώνουμε για να μην πετάμε σε “ροζ συννεφάκια”… Ο καταγόμενος π.χ. από τον Εχίνο κύριος Κοτς Φικρέτ, που εργάζεται στο Κέλστερμπαχ της Γερμανίας, μετά από την ήττα του υποψηφίου του Ερντογάν στην Κων/λη αναπαρήγαγε στο FACEBOOK την εξής ανάρτηση: Έλληνας πολίτης…

Αυτές τις εκλογές δεν τις κέρδισε ο Ιμάμογλου,
κέρδισε η Ελλάδα,
κέρδισε το ΠΚΚ,
κέρδισε η FETO,
κέρδισαν οι ΗΠΑ,
κέρδισε η ΕΕ,
Ανάθεμα σας
Εχθροί της ΠΑΤΡΙΔΑΣ..
Καλά η πρώτη φωτογραφία, δεν χρειάζεται σχόλια…
Τον βλέπεις τον άνθρωπο, έτοιμος να πεθάνει για την Ελλάδα…

ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα

ΣΧΟΛΙΟ DP: Είναι προφανές ότι ο συμπαθής συμπατριώτης μας με το μαλλί που παραπέμπει σε ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του ’80 (αυτό μας κάνει να τον συμπαθούμε διπλά), έπεσε θύμα των ηλιθιοτήτων που γράφει στο παραληρηματικό άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου γραφικού Τούρκου δημοσιογράφου – πρωτοπαλίκαρου του Ερντογάν, του Ιμπραήμ Καραγκιούλ, στην “Γενί Σαφάκ”, την “Πράβντα” του καθεστώτος Ερντογάν.

Ο λατρεμένος μας Ιμπραήμ που θα έκανε γνωστούς και μη εξαιρετέους Έλληνες με εξειδίκευση και περγαμηνές στη συνωμοσιολογία να αισθανθούν… απλές οδοντόκρεμες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει το διαφαινόμενο δυσμενές αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, έγραψε απίστευτα πράγματα στο άρθρο του, μέρος των οποίων αναπαράγει σε τίτλους ο αγαπητός κύριος Φικρέτ.

Θα καλέσουμε τον αγαπητό μας συμπατριώτη, όταν ηρεμήσει και σκεφτεί ότι δεν είναι κακό να αποκαλυφθεί η λεηλασία της Κωνσταντινούπολης και της χώρας εν γένει από το “σύστημα Ερντογάν”. Ο ίδιος ίσως αγωνίζεται σκληρά για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο πρόεδρος και ο δήμαρχος που υποστήριζε για την Πόλη, είναι… εφοπλιστές, αφού φυσικά πρώτα μπήκαν στην πολιτική. Σε απλά ελληνικά, λωποδύτες και κλέφτες “του κερατά” και ας τους “χαϊδεύουμε” εμείς εδώ στην Ελλάδα.

Ψυχραιμία αγαπητέ και σκέψου άλλα δυο πράγματα… το πρώτο, τι θα συνέβαινε σε Τούρκο δημοσιογράφο εάν τολμούσε να γράψει σε παρόμοιο ύφος για τον Ερντογάν (σ.σ. παρά την ασυλία λόγω καταφανούς βλακείας, στο όριο της νοητικής στέρησης, που ανήκει δικαιωματικά στον Καραγκιούλ).

Το δεύτερο που πρέπει να σκεφτείς, είναι πόση αξία έχει το ότι ζεις σε μια χώρα, όπως η Γερμανία, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αναρτάς τέτοιες ανοησίες στα κοινωνικά δίκτυα, που για κάποιους είναι προσβλητικές, οι οποίες κατ’ αναλογία θα σου εξασφάλιζαν στην Τουρκία του Ερντογάν πολυετείς φυλακίσεις! Τουλάχιστον…

Τα ίδια ισχύουν και για την Ελλάδα φίλε την οποία καταριέσαι και αναθεματίζεις. Με όλα τα στραβά της, είναι επίγειος παράδεισος σε σύγκριση με την Τουρκία σε όρους ελευθερίας, είτε μας κυβερνά ο Τσίπρας, είτε ο Μητσοτάκης, είτε οποιοσδήποτε από τους πολιτικούς αρχηγούς των αποκαλούμενων ως “κομμάτων του δημοκρατικού τόξου”.

Κι εσύ δεν κινδυνεύεις να σου στείλουν ξωπίσω σου την κάθε ΕΥΠ να σου κάνει τη ζωή μαρτύριο. Για ρώτα τους Τούρκους που δε γουστάρουν τον Ερντογάν τι τραβάνε στη Γερμανία με τη MIT… παρότι τελευταία κάτι ακούγεται για μεγάλη εσωτερική φαγωμάρα και καχυποψία. Ουπς… μας ξέφυγε. Ξέχνα το φίλε.