Μαζί με τον Μπάιντεν στην εκκλησία οι ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων… μήνυμα

Ξημέρωσε μία άλλη, καλύτερη μέρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξαφνικά, νοιώσαμε μία απέραντη ανακούφιση και επέστρεψε η αισιοδοξία. Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, πολύ ενωτικός, και ήρεμος. Τούτη την κρίσιμη στιγμή, αυτό χρειάζεται η υπερδύναμη Αμερική μετά τη λαίλαπα που σάρωσε τη χώρα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια της εξουσίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Θα λείψει ο πρώην πρόεδρος στη χώρα; Νομίζω μόνο στους δημοσιογράφους, με τους οποίους διατηρούσε μία σχέση «αγάπης και μίσους» με αποτέλεσμα μερικές φορές να συμπεριφέρεται και να του συμπεριφέρονται σαν «απατημένοι σύζυγοι». Ήταν σα τη θύελλα η προεδρία του κ. Τραμπ.

Αλλά νομίζω ότι θα ξεθυμάνει τώρα και θα κάνει αυτό που πάντα αγαπούσε. Να είναι επιχειρηματίας και να παίζει με τους όρους «κάτω του τραπεζιού». Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος. Ότι νόμιζε πως η προεδρία της Αμερικής, η πολιτική γενικά, δεν έχει διαφορά από μία επιχείρηση.

Η πολιτική του χρεωκόπησε, δυστυχώς για τον ίδιο. Οι ψηφοφόροι τον έστειλαν στη Φλόριντα για να συνταξιοδοτηθεί. Φαίνεται πως όπως ήρθε, σαν σίφουνας, έτσι φεύγει. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι έπαιζε ένα ρόλο. Αρκετοί άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις συντηρητικές ιδέες.

Ήταν πάντα Δημοκρατικός, υποστηρίζουν. Και έχουν ένα ισχυρό επιχείρημα: Η ζωή που ζούσε πριν αποφασίσει να διεκδικήσει την προεδρία, ήταν οτιδήποτε άλλο παρά συντηρητική. Η ζωή του σε όλα τα επίπεδα ήταν η προσωποποίηση της «κόλασης». Ούτε σε εκκλησιές πήγαινε, ούτε σε …μοναστήρια!

Η Αμερική, λοιπόν, εισήλθε στην εποχή του Τζο Μπάιντεν. Έληξε η εποχή Τραμπ, που ταλαιπώρησε την Αμερική, παρά το γεγονός ότι η οικονομία άντεξε και πρέπει να του πιστωθεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ