Μάλιστα, ΓΚΕΪ ο Χριστός σε ταινία… Αν τολμάτε σατιρίστε και τον Μωάμεθ (vid.)

Μάλιστα. Το είδαμε κι αυτό και είναι, λέει, και ειδικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα, άσχετα αν παρουσιάζει τον Ιησού ως… γκέι. Η ταινία «Ο πρώτος πειρασμός του Χριστού», προβάλετε στο Netflix, στη Βραζιλία από τις 3 Δεκεμβρίου.

Δημιουργήθηκε από «κωμικούς» που παρουσιάζουν τον Χριστό ως ομοφυλόφιλο. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1,7 εκ. υπογραφές ζητώντας από το Netflix να πάψει την προβολή και να λάβει μέτρα κατά των παραγωγών.

Στην ταινία ο Ιησούς και ο φίλος του Ορλάντο παρουσιάζονται να φτάνουν στο σπίτι του Ιωσήφ και της Παναγίας η οποία έχει προετοιμάσει πάρτι γενεθλίων για τον Υιό της, με τον τελευταίο να προσπαθεί να κρύψει την σχέση του με τον Ορλάντο.

Εξαιρετικά, τέχνη σου λέει ο άλλος. Γιατί όμως ρε παιδιά τα λέτε αυτά μόνο για τον Χριστό; Αν είστε τολμηροί βγάλετε και καμιά ταινία για παράξενες τάσεις του Μωάμεθ ή έστω για την εγνωσμένη παιδεραστία που διέπραξε.

Τι; Δεν τολμάτε; Φοβάστε για τα λαιμουδάκια σας; Βρε τα καημένα τα παιδιά. Έτσι χτυπάτε τον εύκολο στόχο αδιαφορώντας αν προσβάλλετε εκατομμύρια ανθρώπους με το διεστραμμένο, ας πούμε, χιούμορ σας.