Κορονοϊός: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στην Ελλάδα… ανακοινώσεις σε λίγο

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθεί από την Πολιτική Προστασία, ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα μας. Νωρίτερα, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς έκανε δηλώσεις από τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την προετοιμασία του αεροδρομίου «Μακεδονία», ενόψει του ανοίγματος στις πτήσεις εξωτερικού από 15 Ιουνίου.

Ο κ. Χαρδαλιάς, για 48 ώρες θα συναντηθεί διαδοχικά με στελέχη της Fraport και ανώτατους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων, για τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα κληθούν από 15 Ιουνίου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα για τις υπηρεσίες του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Την ίδια ώρα συνεχίζονται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι πτήσεις επαναπατρισμού. Αυτό το μέτωπο σύμφωνα με πληροφορίες αναδεικνύεται σε εξαιρετικά δύσκολο καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν εντοπιστεί πολλά νέα κρούσματα που θα ανακοινωθούν απόψε το απόγευμα.

Ανησυχία για φαινόμενα τύπου Μυκόνου

Την ίδια ώρα, τα φαινόμενα του τριημέρου σε μπαρ της Αθήνας, στην παραλιακή, αλλά και τη Μύκονο έχουν θέσει σε εγρήγορση τους ειδικούς που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες εικόνες ενδέχεται να προκαλέσουν νέα εξάπλωση του ιού, ενώ προειδοποιούν πως σε περίπτωση επανεμφάνισης πολλών κρουσμάτων δεν αποκλείονται τοπικά lockdowns σε νησιά ή περιοχές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FLASH.GR