Κατερίνα… “Bellamafia” το τραγικό πρόσωπο των ημερών (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)

Το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο η σορός της 33χρονης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας. H Kατερίνα Αναγνωστάκη, παλιά γνώριμος της Ασφάλειας, είναι το επόμενο θύμα, στον άγριο πόλεμο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στην ατελείωτη αλυσίδα του συνδικάτου του εγκλήματος και των παλιών ανεξόφλητων «γραμματίων».

Ο δράστης πρέπει να ήταν κρυμμένος στα δέντρα, να την ακολούθησε και να μπήκε στο γκαράζ, καθώς εκείνη έμπαινε με το αυτοκίνητό της. Ο εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του σπορ αυτοκινήτου της 33χρονης, το οποίο ήταν νοικιασμένο, και τη γάζωσε από τη θέση του συνοδηγού.

Η 33χρονη πυροβολήθηκε σε όλο το σώμα της και στο κεφάλι. Τη σορό της εντόπισε η μητέρα της χθες το απόγευμα, καθώς η Κ.Α. ζούσε μόνη της στο σπίτι της Κηφισιάς, στο οποίο είχε μετακομίσει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη, είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο στη δίκη οι συγκατηγορούμενοί της πήραν επάνω τους όλη την ευθύνη και η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη.

Δύο χρόνια αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι όταν δέχθηκε την επίθεση, το 2011, η Κατερίνα Αναγνωστάκη ήταν έγκυος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Α. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ