Κατάρρευση Μεταπολίτευσης συνέχεια, μπορεί ΟΛΟΥΣ να τους βόλευε αλλά…

Δυστυχώς, η Μεταπολίτευση καταρρέει με θύματα. Το σαθρό μοντέλο των τελευταίων 43 ετών διαλύεται καίγοντας τους Έλληνες. Δυστυχώς, οι νεκροί των πρόσφατων πυρκαγιών πληρώνουν το αποτυχημένο-πτωχευμένο μοντέλο των τελευταίων 43 ετών.

Γράφει ο Δρ. Σωτήρης Καμενόπουλος
ΠΗΓΗ: HUFFINGTON POST

Εδώ και αρκετά χρόνια η χώρα μας βιώνει έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» πόλεμο: πληρώνουμε ως λαός τα σπασμένα του σαθρού παλαιοκομματικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Στον πόλεμο υπάρχουν και νεκροί: οι παλαιότερες γενιές σκοτώνουν την παρούσα γενιά αλλά και τις μελλοντικές γενιές. Δεν αρέσει αυτή η άποψη; Δεν πειράζει. Ξύδι.

Αυτή είναι η γενεσιουργός αιτίας (causal factor) στο Μεγάλο Ατύχημα που λέγεται “Μεταπολίτευση”. Όλους τους βόλευε εκείνη η διεφθαρμένη κατάσταση… ΟΛΟΥΣ. Διαφθορά = Εθνική Απειλή. Είτε το Έθνος θα εξαφανίσει τη διαφθορά, είτε η διαφθορά θα αφανίσει το Έθνος. Δεν χρειάζεται κανένας Ερντογάν για να μας αφανίσει: ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών.

Οι πολύχρονοι-πολυκαιρισμένοι μύθοι οι οποίοι σχετίζονται με ιερά πολιτικά πρόσωπα και καταστάσεις καίγονται. Οι ιερές αγελάδες της πολιτικής τελείωσαν παίρνοντας θύματα μαζί τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ