ΗΠΑ – Κορονοϊός: Ιδού πως ξεκίνησε το “party zero” στη Νέα Υόρκη…

Τη στιγμή που ο ιός καλπάζει στη Νέα Υόρκη, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται κάθε ώρα που περνάει, οι αρχές έχουν εντοπίσει το σημείο, απ’ όπου ξεκίνησε τη φρενήρη πορεία του. Το σημείο μηδέν είναι ένα πάρτι γενεθλίων πενήντα ατόμων σε μία από τις πιο προνομιούχες περιοχές έξω από το Μανχάταν που έγινε στις 5 Μαρτίου. Εκεί άρχισε η διασπορά. Η έντονη κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα των καλεσμένων, μάλιστα, προκάλεσε ανυπολόγιστο κόστος τόσο στην περιοχή καθαυτή, όσο και στο υπόλοιπο “Μεγάλο Μήλο”, όπως ονομάζεται η αμερικανική μητρόπολη.

Της ΝΕΦΕΛΗΣ ΛΥΓΕΡΟΥ
ΠΗΓΗ: SLpress

Κατά τη δύση του ηλίου, άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι σ’ ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σπίτια, σ’ ένα από τα πολυτελή προάστια της Νέας Υόρκης. Μία στρατιά σερβιτόρων είχε παραταχθεί κατά μήκος της πισίνας, με τα κοκτέιλ της υποδοχής στους δίσκους. Πριν ακόμα βραδιάσει και οι πενήντα γνωστοί και φίλοι της οικοδέσποινας απολάμβαναν μία εντυπωσιακή γαστρονομική εμπειρία δια χειρός ενός διάσημου σεφ, προς τιμήν των τεσσαρακοστών γενεθλίων της.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παριστάμενοι αποτελούν εξέχοντα μέλη της νεοϋρκέζικης κοινωνίας. Χρηματιστές, πολιτικοί, επιχειρηματίες, μία αναγνωρίσιμη κοσμικογράφος και ένας 43χρονος που είχε μόλις επιστρέψει από τη Νότια Αφρική. Το πάρτι γενεθλίων είχε μεγάλη επιτυχία. Η διασκέδαση των ανυποψίαστων καλεσμένων δεν καταλάγιασε παρά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ