Η “προφητική” δήλωση του Σωτήρη Τσιόδρα στο CNN για την πανδημία (vid.)

Με μία «προφητική» δήλωση τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Σωτήρης Τσιόδρας προειδοποιούσε! «Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουμε μία πανδημία γρίπης τον 21ο αιώνα», δήλωνε σε συνέντευξή του στο CNN Greece το Σεπτέμβριο του 2019 ο Σωτήρης Τσιόδρας. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο», ανέφερε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

«Συνήθως είναι ένα στέλεχος γρίπης που μεταλλάσσεται, οπότε περιμένουμε πιθανώς να είναι αυτό. Συνήθως αυτό συμβαίνει, είτε μια γρίπη των πουλερικών, είτε μια γρίπη των χοίρων που μεταλλάσσεται και γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ετοιμότητα να διακρίνει κανείς γρίπη εκτός εποχής σε περίπτωση πανδημίας και να έχει ετοιμότητα σε υποδομές και μονάδες εντατικής θεραπείας για τα σοβαρά περιστατικά».

Αν ο κ.Τσιόδρας την εποχική γρίπη την θεωρεί πανδημία που κάθε χρόνο πεθαίνει παγκοσμίως 290.000 – 650.000 κόσμος προς τι όλο αυτό το παγκόσμιο σάλος με οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις με μόλις 16,512 νεκρούς παγκοσμίως. Ακούστε τον προσεκτικά στο βίντεο στις 30 Σεπ 2019.

Gepostet von Χρύσα Χατζή am Montag, 23. März 2020

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ