Η πολύ βρόμικη περίπτωση του στρατηγού Μάικ Φλιν… απόδειξη συναλλαγής

Για όσους παρακολουθούν από κοντά τα πράγματα στην Ουάσιγκτον, ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη. Διότι, τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά, διότι οι εκβιασμοί και οι απειλές είναι άνευ προηγουμένου, και κάποια στόματα αξιωματούχων που γνωρίζουν θα έπρεπε να κλείσουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μπορεί, λοιπόν, να φανταστεί κανείς πόσο μεγάλο ψάρι είναι ο Μάικλ Φλιν, για να σπεύσει ο πρόεδρος Ντοναλντ Τραμπ να του απονείμει χάρη.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Ο εν λόγω κύριος είναι πρώην στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών, πρώην ανώτερος αξιωματούχος των Ενόπλων Δυνάμεων, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, στενός συνεργάτης του Προέδρου Τραμπ, αλλά και πληρωμένος ατζέντης της Τουρκίας. Συμπληρώνει ένα «πακέτο» εκρηκτικό, ένα «πακέτο» …μεγατόνων, καθώς όλους τους έχει στο χέρι!

Μπορεί να φανταστεί ο καθένας μας τι γνωρίζει ο εν λόγω στρατηγός, που δεν κουβαλά μαζί του περγαμηνές. Όσα λέγονται και γράφονται από τους οπαδούς του κ. Τραμπ, ιδιαίτερα τους ομογενείς, είναι κουβέντες του καφενέ. Ανδρώθηκε στο στρατό και τις υπηρεσίες επειδή μάζευε στοιχεία

Ο κ. Φλιν έγινε γνωστός όχι για τις υπηρεσίες του προς το αμερικανικό Έθνος, αλλά επειδή αναμείχθηκε στη βρώμικη υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις προεδρικές εκλογές του 2016 και καταδικάστηκε για ψευδορκία στο FBI για το ρόλο που έπαιξε.

Θυμίζω ότι εκ μέρους της προεδρικής εκστρατείας του κ. Τραμπ είχε επαφές με τον Ρώσο πρέσβη στην Ουάσιγκτον. Υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν ότι γνωρίζει προσωπικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν αποδείξεις… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ